Kallelse till årsmöte 2023

Medlemmar i Hallstaviks Jaktskytteklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte måndagen den 3 april 2023 kl. 19:00 på Hallsta Pappersbruk, konferensrum Valhall. Välkomna! Se ytterligare detaljer i pdf-dokumentet nedan. Dokumentet går även utmärkt att ladda hem.

Utvalt inlägg

Publicerat den
Kategoriserat som Kallelser

Korthållsbanan öppen på onsdagar

Korthållsbanan kommer att vara öppen för skjutning (kal. 22) på onsdagar mellan 10 – 12 med start onsdagen den 8 maj. Vapen finns att låna. På plats finns Lotta Fröberg och/eller Pia Landberg.

Publicerat den
Kategoriserat som Information

Kallelse till årsmöte 2024

Medlemmar i Hallstaviks Jaktskytteklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte tisdagen den 26 mars 2024 kl. 19:00 på Hallsta Pappersbruk. Det bjuds på kaffe och bulle efter avslutat möte. Hälsningar, Styrelsen. För att få kontroll på hur många som kommer och därmed anpassa mötet vill styrelsen få in förhandsanmälan på de som har för avsikt att… Fortsätt läsa Kallelse till årsmöte 2024

Publicerat den
Kategoriserat som Kallelser

Uppmaning att rapportera lodjurs-obs

Länsstyrelsen gör en punktinsats under  denna vecka på torsdag och fredag, för att åka ut och spåra lodjursspår. Vi kan nu hjälpa dem genom att rapportera på Skandobs, då vi ser lodjur eller upptäcker lodjursspår” Alltså, ut i skogen och leta spår och rapportera omgående på Skandobs! Hälsningar, Styrelsen Skandobs appen hittar du på www.skandobs.se

Öppettider 2023

Vi öppnar banorna torsdag 4 maj (vecka 18) och håller därefter öppet fram till och med torsdag den 22 juni (vecka 25). Efter sommaruppehållet öppnar banorna igen torsdag den 3 augusti (vecka 31) och håller sedan öppet fram till och med torsdag den 5 oktober (vecka 40).